XLO PRO SUB - 2,0M

Beszerzési idő: 1-4 nap
XLO PRO SUB - 2,0M
XLO PRO SUB - 2,0M
XLO PRO SUB - 2,0M
XLO PRO SUB - 2,0M
Szállítási költség
ingyenes
45 900 Ft

 

 

Termékleírás

XLO Electric
Az XLO kábelek 1991-ben hatalmas sikerrel mutatkoztak be a piacon. Lelkes vásárlóik, tesztelőik és a professzionális felhasználóik már a kezdetektől, a "Best of the world", a világ legjobbjaként hivatkoztak rá.
Roger Skoff, a cég alapítója azt a filozófiát viszi át a termékeibe, hogy a kábelek legyenek semlegesek, azaz ne adjanak hozzá és ne vegyenek el semmit az eredeti jelből, ne torzítsák azt, ne módosítsák egyáltalán.
Az XLO a kábelek semlegességét alapvetően befolyásoló korlátokat, azaz az elektromágneses mezők problémáját, valamint az elektrosztatikus energiát és e két tényező kapcsolatát hozta tudományos igényességgel összhangba, így teremtve meg a kívánt semleges hatást, mely valamennyi XLO kábelt jellemzi.

A kábelek három összetevője, a szigetelő anyag, a jelvezető anyag, valamint a csatlakozó anyaga, az erre elkölthető összeg, valamint maga a gyártás, annak színvonala fogja a kábelek hangzását jobbá vagy éppen rosszabbá tenni. Az XLO- nál a geometria a kulcstényező, a kábel így tökéletesen leképezi a jeltovábbítás fizikai paramétereit, így téve az XLO kábeleket a legjobb választássá a legkedvezőbb vagy épphogy a legdrágább árkategóriákban.

Az XLO kábelek mindegyikére igaz a "sounds like nothing at all", azaz, úgy szól, ahogy egyetlen más (kábel) sem, ami a kábelek neutralitását, semlegességét jelenti. Ez igaz az alsó kategóriás kábelekre, és egyre jobban igaz a magasabb kategóriásokra.
Miért előnyös a semleges kábel? Minél kevésbé halljuk a kábelt, annál jobban halljuk a rendszer előnyeit, a zene hangjait, a felvétel részleteit, a komponensek előnyeit. Az XLO kábelek segítségével felfedezhetünk korábban soha nem hallott részleteket, valósabb színpadképet, fókuszáltabb és élethűbb zenei leképezést kapunk. A zene tökéletesen tiszta, gazdag tónusú és mély hangokban erőteljes lesz.

Műszaki adatok:

  • Integrált Field-Balanced™Tekercs geometria
  • OCC (Ohno Continuous Cast) Time-Aligned ™ rézvezetők
  • Kis kapacitású PTFE (politetrafluroetilén) dielektrikumok
  • Precíziós megmunkált csatlakozók 24K mil-spec aranyozott bevonattal
  • Kábel hossza: 2,0 méter
Műszaki adatok
Csomagolás
díszdobozban
Kiegészítő termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kálmán
Kálmán
2019.11.06
 - 17:30
Használtam jó pár kábelt,de ez mindent visz! Van egy 18 éves Jamo mélysugárzóm,de nem igen tudtam más kábellel ilyen fantasztikus hangokat kicsalni belőle,és akkora hangerőn,hogy elképedtem. 50 RMS 100 W max lehet rajta(nincs ráírva,papírjai ki tudja?),de többnek tűnik,semmi torzítás,vagy dübörgés,csak magabiztos hang.Nem szabad sajnálni rá a pénzt,megjutalmaz ha rászánod magad!