AudioQuest JitterBug USB 2.0 zajszűrő - fekete

Beszerzési idő: 1-4 nap
AudioQuest JitterBug USB 2.0  zajszűrő - fekete
Garancia
12 hónap
Szállítási költség
ingyenes
24 900 Ft
Termékleírás

Jelentős mértékben szűri a készülékek csatlakozásakor fellépő digitális zajt, így  javítja a csatlakoztatott készülékek által közvetített hangminőséget!

Műszaki adatok:

  • fém készülékház
  • USB 2.0
  • Méretei:41 x 17 x 14 mm
  • Szín: fekete

Az AudioQuest JitterBug FMJ (Full Metal Jacket) USB 2.0 zajszűrő kettős diszkrét zaj disszipációs áramköröket használ a rádiófrekvenciás zajok és rezonanciák csökkentésére, amelyek minden digitális elektronika velejárói. Ennek eredményeképpen javul és sokkal meggyőzőbbé válik a tér, a zenék és a párbeszédek hangzása pedig nagyobb élményt nyújt.

A JitterBug FMJ árnyékolt fémházzal rendelkezik a külső zajok elleni védelem érdekében. A mellékelt kis USB gumiajtó tökéletes arra az esetre, ha a JitterBug FMJ USB-kimeneti portja nincs használatban, vagy ha az elsővel párhuzamosan egy második JitterBugot is használ, mert még inkább megakadályozza, hogy a magas frekvenciájú zajok miatt az audio jel szennyezetté váljon.

Alkalmazzon egy JitterBug-ot sorba kötve bármely számítógép, okostelefon, NAS, streamer vagy autós audio rendszer egyik USB-bemenetére csatlakoztatva. További hangzásbeli javulás érhető el, ha egy másik szabad USB Port-ra párhuzamosan egy második JitterBug-ot csatlakoztat, kivéve, ha a JitterBug FMJ elülső ajtaja zárva van.

Műszaki adatok
Szín
Fekete
Gyártó
AudioQuest
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!