Audiolab 6000N Play hálózati lejátszó - ezüst

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Molnár István
Molnár István
2022.07.18
 - 12:47
Mivel ilyen termékkel még nem volt dolgom, kissé félve írok véleményt. A kábelnélküli kapcsolat beállításához jó angolnyelvtudásra van szükség, máskülönben az üzembehelyezéssel nincs gond.

A hangminőség nagyon jó, különösen ami a középsáv hangszínét illeti. A hangzásbalansz viszont az én berendezésemben kicsit fölfelé billen, ezért a felső középkategóriás CD-játszóm komfortosabban, bár színezettebben zenélget a TIDAL kontra CD-lemez összehasonlításban. Térhatás tekintetében viszont az Audiolab a nyerő.

A TIDAL használata nálam kevés gondot okozott a DTS Play-fi-n keresztül, mindösszesen annyi volt a baj, hogy új jelszót kellett kérnem, mert a Facebookon keresztül nem engedte a belépést.

Összefoglalva: éles, tiszta, természetes hang és könnyű kezelhetőség, az ára ehhez képest baráti. Erő és pontosság dolgában javulhatna.
Ádám
Ádám
2020.10.15
 - 11:57
A laptop + Audioquest Dragonfly Cobalt kombóval szemben mind kényelemben, mind hangzásban ugrás volt. A hangzás egészen "megfoghatóvá" vált, a hangoknak szinte testük lett.
Volt alkalmam közel 10 napig összehasonlítani a saját rendszeremben a népszerű Bluesound Node 2i-vel és hangzás szempontjából (az én rendszeremen és az én fülemnek) az Audiolab 6000N szól szebben. A hangszerek körülhatároltan, elkülönülten, tágas térben szólalnak meg, a neszek beazonosítható hangokká válnak. A Bluesound Node 2i is szépen szól, egészen addig, amíg ugyanazt meg nem hallgatom az Audiolab 6000N-nel. Utóbbi használatával eltűnik a fátyol a zene és közöttem, közvetlen az egész élmény, mélysége lesz mindennek. Hozzáteszem: a fátylat az Audilab 6000N-nel való összehasonlítás után lehet igazán érezni.
Szórakoztató, hogy a világ gyakorlatilag bármelyik rádióadója elérhető az eszközről.
Ha valaki Spotify-jal használja, ott a Spotify Connect révén nem lesz gond a gapless lejátszás, de ha Tidal a forrás az eszköz saját Play-Fi appján keresztül, ott ez az arra érzékenyeknek probléma lehet. Csak programfrissítés kérdése a dolog, lehet, hogy előbb-utóbb megírják hozzá.

Összességében nagyon elégedett vagyok a hangjával, a kényelmi szempontok terén pedig nem összehasonlítható a korábbi laptop + USB DAC forrásommal.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: