Hírek

LEAK - A legenda visszatért
2021.03.16 15:18

A legenda visszatért!

Az 1934-ben alapított legendás márka megtartva készülékeinek art-deco stílusát egy sztereó erősítőt és CD-lejátszót mutat be, a mai kor legkorszerűbb technológiáinak alkalmazásával, két változatban, ezüst színben dió faburkolattal.

A Stereo 130 erősítő méltó utóda a cég legendás Stereo 30 erősítőjének, mely 1963-as bevezetésekor az első, kereskedelmi forgalomban megvásárolható tisztán tranzisztoros erősítő volt. A készülékből 5 év alatt több mint 50.000 darabot gyártottak, ami elképesztő szám volt akkoriban.

Amikor a LEAK 1963-ban elindította a ikonikus STEREO 30-at, akkor az akkori szokásos un. “budget”-erősítőkből gyorsan Nagy-Britannia kedvenc „magasabb kategóriás” erősítője lett.

Most, 2020-ban, a LEAK a legújabb technológiát alkalmazza, hogy ugyanazon filozófia megfizethető, integrált erősítőjét szállítsa, a STEREO 130 - teljesen felszerelt, hogy megfeleljen a modern zene szerelmesei igényeinek, a vinillemezektől a digitális streamingig.

A LEAK STEREO 130 nagy teljesítményű, nagy tisztaságú integrált erősítő a mai audio rajongó számára. A bemenetek sokféleségének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az analóg és a digitális források széles skálájához. Beépített mozgó mágneses (MM) phono előerősítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a közvetlen csatlakoztatást a lemezjátszókhoz. A zenéket a LEAK STEREO 130 készülékbe bármilyen Bluetooth-eszközről, például hordozható zenelejátszóról és okostelefonról is továbbíthatja az innovatív beépített aptX és AAC dekóderek segítségével. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül is CD minőségű hangot élvezhet.

A mai zenei rajongó teljes körű befogadásához nagy erőfeszítéseket tettek annak biztosítása érdekében, hogy a LEAK STEREO 130 digitális áramköre biztosítsa azt a minőségi szintet, amely elvárható egy nagy teljesítményű önálló D / A konvertertől, nem is beszélve az integrált erősítő megoldásról.

A LEAK STEREO 130, a gondos tervezés, a LEAK teljesítmény, a megbízhatóság és kivitelezés szellemében megfelel korának, mindezt kiemelkedő, klasszikus LEAK stílussal.

https://hangkepstudio.hu/shop_search.php?search=LEAK

Vissza