Hírek

ELIPSON CONNECT HD WIFI BT CD
2022.07.26 10:08

ELIPSON MUSIC CENTER CONNECT HD

BEÉPÍTETT ERŐSÍTŐ - TUNER - CD-LEJÁTSZÓ - BLUETOOTH & WI-FI

Egyike azon kevés körkörös, multi funkciós sokcsatlakozású erősítőknek, amelyek kivételes audiofil hangzást biztosítanak.

Élvezheti a streaming platformokról (Qobuz, Spotify, Tidal, Deezer, Internet Radio stb.) elérhető összes zenét vagy a tárolt zenefájlokat.

A D osztályba tervezve továbbra is ICE Power technológiával van felszerelve. Kényelmes, 2x120 W teljesítményt és többféle csatlakozási lehetőséget kínál. A klasszikus be- és kimenetek mellett van optikai digitális bemenet, Hi-Res Wi-Fi kapcsolat (szóló módban) vagy CD minőségben (többszobás módban), Apt-X HD Bluetooth csatlakozás (24 bit), valamint egy végerősítővel kompatibilis pre out kimenet. USB-ről filek olvasása, 1 A -ig töltés.

Lehetőséget kínál SUB kimenettel rendelkező mélynyomó csatlakoztatására is. Ez utóbbi 50 és 200 Hz között konfigurálható szűrővel rendelkezik a fő hangszórókkal való optimális társítás érdekében.

Az érintőgombok a behelyezhető CD-lejátszó alatt találhatók. Végül az FM RDS tuner teszi teljessé ennek a sokoldalú erősítőnek a számos funkcióját.

Akciós árban kínálja a 80 éves cég, csomagban még kedvezőbb árban!! ››› itt!

Vissza