Teszt, Blog

Wharfedale Elysian 4 review

What Hifi
2021.03.23 11:50

A Wharfedale Elysian 4 a What Hifi magazin 5 csillagos minősítését kapta.

" Az Elysian 4 bizonyítja, hogy a Wharfedale remek hangszórókat tud készíteni minden árszinten!

Hatalmas hangskála, lenyűgöző basszus és mozgékonyság jellemzi.
Kiváló felépítés és kivitel.

Nagyobb szoba javasolt a ragyogásához."

"Véleményünk szerint a jó értékelés nem abban áll, hogy mennyire olcsó valami; számunkra arról szól, hogy mennyit kapunk a pénzünkért. E tekintetben ezek a nagy Wharfedalelek kiváló értéket képviselnek. Ami a megépítést, a mérnöki tartalmat és a teljesítményt illeti, alig kell tartaniuk bármelyik riválistól..
Feltéve, hogy van egy elég nagy szobája a befogadásához, és egy megfelelő szintű rendszerük.
Világos, hogy a Wharfedale koronájában most újabb ékszer található. "

"Tonálisan ezek a Wharfedalek simák és csodálatra méltóan kifinomultak. Adj nekik fényes és agresszív felvételt, például Bruce Springsteen Terry's Song-ját, és nem fogják elrejteni a durva széleket. De nem is tesznek meg mindent a hiányosságok hangsúlyozására. Ez az AMT magassugárzó jó: ötvözi a felbontást a simasággal, édesen szállítja a csúcsokat harapás nélkül. Amit egyébként nehéz egyensúlyba hozni."

"Nina Simone’s Strange Fruit, Kanye West’s Yeezus set és Debussy’s Clare De Lune számait hallgatva megdöbbentünk az Elysian sokoldalúságán. Világosan különbséget tesz a különféle felvételek között, az előadás ennek megfelelően változik. Az egészet átfedő sima és kissé laza természet jellemzi."

A teljes cikk ›› https://www.whathifi.com/reviews/wharfedale-elysian-4