Taga Harmony Platinum F-100 v.3 - fekete

Beszerzési idő: 1-4 nap
Taga Harmony Platinum F-100 v.3 - fekete
Taga Harmony Platinum F-100 v.3 - fekete
Taga Harmony Platinum F-100 v.3 - fekete
Taga Harmony Platinum F-100 v.3 - fekete
Taga Harmony Platinum F-100 v.3 - fekete
Taga Harmony Platinum F-100 v.3 - fekete
Garancia
36 hónap
Szállítási költség
ingyenes
Nálunk meghallgatható
Nálunk meghallgatható
309 900 Ft
Termékleírás

Nagyszerű hang a zene és a mozi szerelmeseinek!

Az új, harmadik generációs High-end Platinum hangfal, számos belső és külső módosításnak köszönhetően messze túlmutat kategóriáján!

Főbb módosítások a v.3 sorozatban:
Új, kifejezetten erre a sorozatra fejlesztett Ogrodnik -féle keresztváltó
Belső kábelek a világ egyik legjobb audió kábel gyártójától az amerikai XLO-tól.
14 AWG többszálas oxigénmentes rézkábelek kötik össze a hangszórókat és a keresztváltókat, biztosítva, hogy a bejövő jel veszteségmentesen és részletgazdagon haladjon az erősítőtől a hangszórókig.
Mágnesesen illeszkedő szövet előlap.
Teljesen új, tömör, merev és vastag alumínium talp és tüskék, melyek modern és időtálló kinézetükön túl csaknem tökéletes izolációt adnak a doboz és a padló között, így részletesebb és kontrolláltabb lesz a mélyhang.
Új HIGH END kategóriás belső csillapító anyagok melyek megtörik a sztenderd hullámokat, alacsonyabb rezonanciával és nagyon korlátozott torzítással lényegesen javítják a teljes hangtartomány simaságát és karakterisztikusságát.
Új második generációs TPACD-I közép-mély és mélyhangszórók.
Ultragyors mozgásukkal sima, gazdag és természetes középhangokat, részletes és mély mélyhangokat produkálnak.

Hallgassa meg nálunk!
(Előzetes időpont egyeztetés szükséges!)

Műszaki adatok
Konstrukció
3 utas
Bass-reflex
Front
Ajánlott erősítő teljesítmény(W)
20-250
Keresztváltó frekvencia(Hz)
450,4500
Érzékenység(dB/1W/1m)
92
Magassugárzó(mm)
1x25, titánium
Közép/mélysugárzó(mm)
1x133
Mélysugárzó(mm)
2x165
Doboz anyaga
MDF
Szövet
Igen, mágnesesen illeszthető
Kettős kábelezés
igen
Frekvencia átvitel (Hz)
30-40.000
Impedancia(ohm)
4
Aranyozott csatlakozók
igen
Súly(kg)
19,6/db
Méretek ( szél. x mag. x mély. ) - mm
250 x 1100 x 340
Szín
Fekete
Gyártó
Taga Harmony
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Lehoczki Gábor
Lehoczki Gábor
2020.07.26
 - 18:25
Az F-100 v.3-at hosszas válogatás és a különböző gyártók által kínált hangfalak paramétereinek kimerítő összehasonlítása után vásároltam meg. Nem túl nagy számban ugyan, de a neten elérhető teszt és ismertető anyagok is segítettek a választásban. Így vagy úgy, de végülis anélkül lett megvéve, hogy hallottam volna szólni - a meghallgatásra lett volna lehetőség az eladó üzlethelységében, ez készségesen fel lett kínálva. Az nagyon nem jellemző rám, hogy ilyen terméket 'zsákbamacskaként' vegyek, de azt mondtam, ami ilyen nagyszerűen van kitalálva, ilyen nagy gonddal megkonstruálva, az egész egyszerűen csak jó lehet! Egy Denon-nal erősített JBL házimozi rendszer mellé vettem 'csak sztereó' másodiknak, az előd konkurenciája tehát elég erős volt, de a Taga - egy 2.1-es Denon-nal meghajtva - kiválóan vizsgázott. Igaz ami az egyik leírásban szerepel: A minőség amit ez a termék nyújt, messze túlmutat az áron amit fizetsz érte.
Tesztek

Taga Harmony Platinum F-100 v.3 5.1 szett tesztelése a német magazinban - 1,1 Sehr gut!
„A bevált Platinum-sorozat jelenlegi 3. kiadása is igazi csúcs. A magas színvonal és határtalan dinamika szerelmesei különösen élvezni fogják a Platinum v.3 rendszer erejét. A módosított sorozat káprázatosan jó megjelenésű, jól megépített, elegáns, lekerekített formájú. Az F-100 v.3 padló hangsugárzó hihetetlenül mély és pontos basszus reprodukciója nagyon valóságos az otthoni házimozi rendszerünkben. Ajánlott igényes hi-fi zenehallgatásra is.”
----

A Taga új Platinum sorozának tagja, az F-100 v.3 átfogó tesztje a lengyel magazinban:

"Ezek a hangfalak nagyon élénkek, szellősek és világosak. A TAGA Harmony Platinum F-100 v.3 úgy suhan a hallgatóval, mint egy sport autó. Gyors, kemény, nagyon dinamikus, tele érzelmekkel. Ne keressen lágyságot, melegséget vagy kifinomultságot, helyette sokkal inkább sok ritmust és jó szórakozást talál. A hangtér egységes. Kiválóan elkészítették és jó áron. Érdemes hallgatni. "

----

Az olasz tesztelőket is meggyőzte:
„A teszt végén nagyon egyszerű következtetéseket levonni, mert a Taga Platinum F-100 v.3 hangszórók csodálatos minőség / ár arányú berendezésként jelentek meg: szépek, jól megépítettek és ezen kívül jól is szólnak. Könnyen hajthatók a hatékonyságuknak köszönhetően.
A középső tartományban is nagyok, és a magas tartományban megfelelően elkészültek és tágasak. Röviden teljes hangzásuk van, a kiváló dinamika és a helyes időzítés jellemzi…
Olyan audiofilek számára készült termék, akik szeretnek zenét hallgatni és régóta hallgatják. 

Mindez mini hangszórók áráért.
Ha cserélni szeretné rendszere hangszóróit, és a fal nincs telepakolva, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ráhallgasson ezekre a Taga hangszórókra. ”

 

https://hangkepstudio.hu/tesztek/